Besides the Chief Information Commissioner, the Central Information Commission may have a maximum of how many Information Commissioners?
- A.Five
- B.Eight
- C.Ten
- D.Twelve
Show answer
Section 12 of the RTI Act provides that the Central Information Commission shall consist of the Chief Information Commissioner and such number of Central Information Commissioners, not exceeding ten, as may be deemed necessary.
Read the full explanation →